Pokud vás Rust nebaví, tak ho prostě nehrajte, říká jeho tvůrce

Na nechuť ke hraní Rust je jasná odpověď.

O Rust jste dost pravděpodobně slyšeli. Je to survival MMO od Facepunch Studios, které se momentálně nachází v Early Accessu na Steamu. A je tam dlouho. To některé lidi štve, proto se tvůrce hry Garry Newman nyní vyjádřil ke kritice – pokud vás hra štve, tak ji prostě nehrajte, radí všem.

„Jsme uvězněni ve smyčce. Vydáme aktualizaci, vás se líbí, ale za chvíli začnete být znuděni, nadáváte, my pak vydáme další aktualizaci a vám se zase líbí... Je to nekonečné,“ vysvětluje na Redditu Newman.

Jenže co s tím? Newman má pro všechny radu. „Pokud vás hra nudí, tak ji prostě přestaňte hrát. Ale před tím, než začnete nadávat, si uvědomte, jestli jste za těch 20 dolarů dostali v posledních třech letech dost zábavy,“ pokračuje Newman.

Tvůrce uznává, že jeho komentář může spoustu lidí rozhodit, ale je to podle něj třeba říct. Pokud hráče hra zajímá, hrají ji pravidelně a pořád je baví – pak se s nimi rádi budou bavit.

Newman také zmínil, že vystoupení z Early Accessu je momentálně prioritou. „Máme představu, jak s Rustem pokračovat. Nic z toho ale zaujme lidi, kteří strávili posledních 1000 hodin nadáváním na ní.“

Rust má očividně problém s komunitou. I stránka na Steamu uvádí jako hlavní problém hry ne mechanismy nebo fakt, že je dost podstatnou dobu v Early Accesu ale to, že má opravdu nenávistnou komunitu.

Uživatelé na Redditu nicméně kritizují mechanismy a hratelnost hry.

Váš názor Další článek: Nejprodávanější hry roku 2016 pro Playstation 4 a Xbox One

Témata článku: , , , , , , , , , ,