Nintendo podporuje hraní na mobilech, oznamuje Mario Kart Tour

Mario Kart je jednou z nejsilnějších značek Nintenda. I když jsme se již delší dobu nedočkali vyloženě nového dílu, Mario Kart 8 zaznamenalo úspěch na Wii U i na Switchi. Nyní tato série míří na mobilní telefony.

 

Taktika Nintenda vydávat své tituly na smartphonech není novinkou. Snad každý někdy slyšel o Pokémon GO a někteří z vás i o Super Mario Run, Fire Emblem Heroes a Animal Crossing: Pocket Camp. Jelikož se Nintendu tato taktika finančně vyplácí, ostatně výdělky z Pokémon Go se pohybují v miliardách dolarů, rozhodla se v tom společnost pokračovat. Jejich novým mobilním titulem bude Mario Kart Tour.

O hře víme vlastně jen to, že se opravdu chystá a vyjde někdy mezi dubnem 2018 a březnem 2019. Společnost také sdílela logo hry a tím příval informací končí. Informaci sdílelo Nintendo of America na svém Twitteru.

Závěrem nutno zdůraznit, že výsledky Nintenda na mobilním trhu nejsou zcela kladné. Finančně se podpora mobilů vyplácí hlavně díky Pokémon Go. Například u Super Mario Run společnost oficiálně oznámila, že čekala vyšší úspěch.

Váš názor Další článek: Red Dead Redemption 2 si zahrajeme v říjnu, dorazil další odklad

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,