Modifikace realismu pro Kingdom Come je ultimátní zkouškou trpělivosti

Nejnovější české dílko je těžké i samo o sobě. To ale není nic proti tomu, co z toho může udělat modifikace.

Kingdom Come: Deliverance není jednoduchou hrou. Ačkoliv ji samozřejmě nemůžeme měřit s hardcore RPG tituly jako Dark Souls, stále je na naučení a pochopení principů. Pokud se vám ale zdá být příliš lehká, máme řešení. K mání je totiž modifikace jménem Ultimate Realism Overhaul, která, jak již název napovídá, vám ze hry udělá peklo na zemi. 

Ve hře se musíte od samotného dna probojovat na pozici uznávaného rytíře. Modifikace vám to ale rozhodně neusnadní. Budete tak potřebovat více síly, abyste mohli používat některé větší zbraně, palcáty už nebudou tak efektivní proti vrstvenému brnění, vydělat zbraně bude podstatně těžší úkol a perfektní bloky budou mít jen miniaturní okno pro jejich správné podchycení. 

447-1521129293-473797653.png

Modifikace má vliv prakticky na všechny menší či větší statistiky, tudíž vám bude i chvíli trvat, než ji nainstalujete. Navíc je modulární, což znamená, že k modifikaci můžete přidat celou řadu dalších, které se integrují do celkového systému. Přidejte si ještě nový systém hladu a žízně a pravděpodobně se nedostanete z první vesnice. Hodně štěstí.

Váš názor Další článek: Další Assassin’s Creed dorazí příští rok, zavede nás do Řecka

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,