Battle Royale napříč hrami: kde všude najdete masové boje?

Trend jménem Battle Royale stále pokračuje a vypadá to, že herní svět jen tak neopustí. Hry v tomto žánru mají neuvěřitelné množství hráčů a snad ještě více jich ho sleduje na platformách Twitch a Youtube. Na této vlně se snaží svézt téměř každý a my se podíváme, co se nám to tady vyrojilo.

GTA Online: Motor Wars 

Jedna z nejúspěšnějších her historie nesměla minout současný trend a nedlouho po tom, co PlayerUnknown's Battlegrounds zaznamenalo monstrózní úspěch se do GTA Online přidal nový mód. Původně to vypadalo, že půjde o další druh závodění. Kdo by si také pod jménem Motor Wars představil battle royale? 

gta4.jpggta3.jpggta2.jpggta.jpg

Funguje to naprosto klasicky. Hráči jsou rozděleni do několika týmů a jsou vyhozeni z letadla na bojiště. Tam už na ně čeká spousta zbraní. Aby ale mód dostál svému jménu, tak jsou po bojišti rozmístěna také těžce ozbrojená vozidla. Bojiště se postupně zmenšuje do chvíle, než zbude poslední tým.  

Někdo by mohl namítat, že v GTA Online se pohybuje obrovské množství cheaterů a dalších lidí, kteří ostatním lidem hru jen kazí. Tohle samé se ale dá říct o těch největších BR titulech žánru, tedy PUBG a Fortnite. S tímto problémem se zatím nedokázal vypořádat žádný z nich. 

Rockstar tímto ještě víc zpopularizoval online složku posledního GTA. Už předtím si nemohli vynachválit, kolik hráčů i tak dlouho po vydání GTA Online stále hraje a díky tomuto módu se jejich počet stále zvyšuje.  

Diskuze (5) Další článek: Stahujte zdarma Cutting Edge Pack do sci-fi rubačky The Surge

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,