9 tipů na vymakané herní simulátory všeho druhu

Hledáte nějaký kvalitní simulátor staršího data, ať už letadla, lodi nebo chcete vozit náklad s kamionem? Pokud se vám nechce zdlouhavě bádat v hlubinách internetu, máme pro vás zaručené tipy.

Assetto Corsa

(Kunos Simulazioni, 2013)

Začneme tedy klasickými závody. Na tvorbě Assetto Corsa se od roku 2010, kdy se o jejím vývoji začalo uvažovat, podíleli i piloti formulí nebo profesionální závodníci z jiných soutěží. Díky tomu se auta na vozovce pohybují velmi realisticky. Firma Kunos má s tvorbou simulátorů letité zkušenosti a ty zúročilo právě zde.

LaFerrari.jpg01.jpg02.jpg03.jpg

Podstatnou zajímavostí je, že tvůrci vycházeli ze zkušeností stáje Ferrari a konzultací s odborníky, jelikož posláním Kunos Simulazioni je poskytovat kvalitní simulace motosportu, tak, aby se podle nich dalo do určité míry naučit ovládání některých vozů, ale zároveň aby se nevytratila atmosféra hry.

K dispozici máte širokou škálu předních světových automobilových značek od Ferrari až po Hondy, prototypů, ale také i historických vozů. V nabídce je také velké spektrum lokací a závodních okruhů známých z některých moderních závodů.

Z podobných titulů bychom vám ještě doporučili novou Forzu, Gran Turismo Sport nebo Project Cars 2, Assetto ale bere vrchol žebříčku právě díky nekompromisní simulaci.

Diskuze (2) Další článek: Need for Speed Payback: nedostatečně rychle a zběsile (recenze)

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,