Odemčení veškerého obsahu For Honor vám provětrá peněženku

Ubisoft je znám svým systémem mikrotransakcí a rubačka For Honor je toho jasným důkazem.

 

Středověká rubačka For Honor nabízí solidní zásobu odemykatelného obsahu pro všech 12 hrdinů, a to něco stojí. Jak je to ale často zvykem, pro pohodlné hraní tlačí Ubisoft na pilu co se týče mikrotransakcí a pokud si chcete hru zjednodušit, není problém zaplatit a pískat si. Proč? Protože odemykání obsahu klasickým způsobem by vám podle všeho zabralo věčnost.

Zjistil to jeden z hráčů na Redditu s nickem bystander007, který se pustil do počítání a zjistil, že na tom For Honor vůbec není dobře. Podle něj tak například stojí 91 500 oceli (herní měny) pro odemčení jedné postavy a všech jeho náležitostí. Pro všech 12 postav to znamená 1 098 000 oceli. To se rovná přibližně sedmi balíčkům po 100 dolarů, které můžete zakoupit v herním obchodě. 

Pokud tedy chcete odemknout ve hře úplně všechno, musíte si k cenovce základní hry připočíst ještě něco přes 700 dolarů, tedy cca 18 tisíc korun. A to je zatraceně velká hrst z peněženky.

Nechcete utrácet? Není problém! Vše můžete odemknout i klasickým hraním. Podle bystandera007 vám to ale bude před dva roky takřka každodenního hraní, pokud se počítáte za průměrného hráče, který denně odehraje cca dvě hodiny. Takže si připravte zásoby jídla a vody. 

Diskuze (5) Další článek: Konec roku bude možná ve znamení Assassin’s Creed: Empire

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,